*-*

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 9 Disember 2010

BlogLarian-Lari

Update slps mkn coklat NIPAS NIPS..

Setelah berhari-hari membontot menterjah belog org rmai , aku dapati rmai blogger cite pasal ni..so aku pn terpengaruh tuk menaip+menyertainya..(pengaruh rakan blogger semakin menebal, so pengaruh rakan sebaya semakin menipis)

Topic: Menaip tentang Blog kejor2x Larian ini..

Syarat sah wajib tuk menyertainya:

1.Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/ 
-done!-


2.  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
Saya suka berblogwalking kerana saya mahu mengisi masa senggang ini dengan lebih bermakna + saya mahu tahu @ sibuk2x kat dunia org len. Selain itu juga, saya suka menambah rakan -rakan + sedara mara yg ada belog ni dlm list fren sy tuk merapatkan silahturahim..
-Done!-

3)  Follow  Bloglarian
-Done!-

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan
-Ira
~ Done!~

5)  sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment
Wey, g la join benda yg aku tag ni..kompom terbaek!..
~done!~

Ok tue...
Babai..
diharapkan trafik sy mkin jem pasni..
hehehehe







9 ulasan:

SHYLA berkata...

tak faham la ape ke bendanya bloglarian nih....
tapi dah join pon..hehe
leh explain tak?

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

shyla:
sy pn xbpe nk phm sgt bloglarian ni..
tp mengikut pemahaman sy ni:
bloglarian ni tempat kita nk jenguk2 blog len ngan mudah..iyelah, dlu kn kita jenguk2 blog org dengan buka beberapa tab kn..
tp dgn melalui benda ni, kita buka 1 tab je, da bley tgk 5 blog skaligus..
mmg mudah la, disamping dpt up kn trafik kita..

nk tahu lbh lanjut,u ley tgk kt cni:
http://bloglarian.blogspot.com/p/tutorial-bloglarian.html

enyheartsdiamond berkata...

ramainya dah join! tp eny tak join join lagi :)

enyheartsdiamond berkata...

dah ramai dah join.. eny tak join2 lagi :)

enyheartsdiamond berkata...

ramai dah join.. eny tak join lagi :)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

enyheartsdiamond: mari la join yer

nurayunni berkata...

wah...larian....

aresaliyana berkata...

interesting gak... ramai tu yg dah join... thanx 4 tagging me... sdg mencari idea...hihi

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

nurayunni: meh, jom lari skali:)

aresa: welkem..join yer