*-*

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 24 Disember 2010

Bermain golf bersama-sama YB

12.53am
Update pas mkn kieuw tiow goreng di tengah-tengah malam
Mood: Berdengup jantungku bila ku sebut namamu..ah..ah..ah...eh, bkn berdegup jantung pasal nama org..ni pasal tgu result exam lor...chek berdebor-debor ni..cuak babe..huhuhu
Topic: Ke padang Golf bersama YB
Tarikh peristiwa : 23/12/2010 (12.00pm-5.00pm)

Ok..Dia sedang bermain Golf..
fokos2x...i know u can do it!!

Pompuan ini sekadar memerhatikan sahaja dr jauh..tp dlm ati melonjak2x kegedikan tuk bermain bersama..
tp apakan daya..


Hanya memakai sandal shja..
xbwk kasut spare..
(P/s: Adk bcuk, i pnjam sandal u ni..kui2x)
Dia janji nk belikan aku sandal tp skrg xdpt2x lg..
agknya jimmy choo dlm proses menyiapkn kot..


ini peneman muhrim pompuan itu..pkai ksut tp ksut itu hanya sesuai utk bermain futsal ok..
so tidak boleh bermain golf jgk..
pdn muka!!kah kah kah

Pompuan itu pegi ke padang golf memakai pakaian sedemikian rupa..
oh, sgt tidak sesuai nok..

Tetapi apakan daya, mama suoh berpakaian sedemikian..(tipu2x!!!)
mama cuma pesan "fana, pkai bju yg elok2x ckit"
sebenarnya pompuan itu xsempat nk crik bju-bju, men grab pe yg ada depan mata..
diberi masa 15 minit tuk mndi+ siap2x berpakaian + airyon tdung..
perghhh,  pompuan itu berlari-lari mcm lipas kudung kaki ini tetapi akhr nyer berjaya menyiapkn dri..
dreber da mula pon pin pon pin hon keta..kelam kabus r..
smpai terlupa pkai bedak tp deodoron tetap pakai okie;p


mereka sahabat sejati + jd peneman ku..


masing2x melengkapi antara 1 sama lain..suka sgt ngan persahabatan diaorg..


tp awas, peneman muhrim ini masih single..
ada sesape mau kn nyer???=sama erti cam menjual adk
klu mau, sila hubungi pompuan itu
(mampus aku klu dia bca belog ni)


pompuan ini melompat2x ngan hati yg suka sbb dpt jumpa YB...yeahhh..
Lunch yg sdap telah dibelanja oleh beliau...
Beramah mersa + borak2x + dgr YB bercakap + minum petang + Blk umah...
korang tahu pompuan itu dpt jumpa YB Pasir Raja , Datuk Dr.Adham Baba ini pasal apa??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sbb pompuan itu menghadiri:
Perjumpaan Ramah Mesra Mahasiswa/Mahasiswi IPTA/IPTS Bersama YB Datuk Dr.Adham Baba Cawangan Tenggara
Location: Padang Golf Orchd Kulai..
(p/s: kadang kala kita patut bersosial bersama pemimpim kita)

12 ulasan:

NadNod berkata...

takde rezeki nak main golf dengan YB :P

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

tau xpe...
huhuhu

tigrismalaya berkata...

uihhh nok..khelass uols ke padang golf bersama yb...

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

tau xpe..
canggih kn2x..

. Amiera . berkata...

perghh..
bagus la ko.. bermesra bersama yb..
rajin no klu aku ni.. hahaha

aqish basir berkata...

amboi...yb..haha
da lame qis ta men golf...haishhhhhh

=(

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

amiera: eh, msti la rajin..ni rajen ada mkna tau..hehehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

aqish: hehehe..saje je wat gempak..u reti men golf ea??

Amoi MiyaSya berkata...

hee :D best nyer dapat pergi padang golf ! wee ~ :D

Cikgu Fikri berkata...

CHOP!!!!

HK guk area kulai ker?
pergh..
lamer gler x g ctu..
huhuhuhuh..
rindu..
dulu bler demam, selalu g klinik adham kt kulai..
huhhuh :)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

amoi: yup..mmg besh tp syg xdpt men golf..huhuhu

cikgu fikri: yup...ermm, u duk mne ni??

♥ LULU ♥ berkata...

eyt tau x, kita suka la tengok pic2 yang awak snap n edit..cantik...
keep it up ya!