*-*

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 31 Januari 2011

Income NUFFNANG belog Halia Kentang=)

Entry ini bukan bertujuan nak menunjuk-nunjuk ataupun belagak-lagak mahupun berbongek2x berbongkah2x..Entry ini adalah untuk berkongsi cite yg xsemegah + nk bagitau perasaan aku ketika ni..xpe kn? 
iye..inilah UMUR belog aku mula dipertontonkan kpd khayalak ramai...dah mcm-mcm perubahan yg dilalui oleh belog ni...yg ketara skali ialah nama belog da tuko..cuma nama aku je xtuko2x lg ni...tetap halia kentang..eh,bukan yer..halia kentang tue nama IT..(nama sebenar xley dibagitau kerna dilindungi dlm Akta Halia Kentang 2008)


 yeyeaahh!! inilah dia rupa belog kepunyaan Halia Kentang..dlm belog ni lah tempat aku mengadu-ngadu + meluah perasaan + mencawot-cawot + membebel-bebel + mengungkit-ungkit + sewaktu dengannya..aku xkisah klu ada org nk kutuk-kutuk, ngumpat-ngumpat, puji-puji pasal belog Halia Kentang ni..Sebab aku sndr ley kategorikan belog aku ni kategori belog kehape ntah pape..iye x?..namun begitu belog ni blum jd kategori sampah-ke"nyampahan" lg..klu korang kata belog ni sampah, aku jadi tacing+ sdey dow..speachless jadi nyer.....tp pape pn, belog ni menjanjikan aku sesuatu yg bernilai + memahami aku yg sgt gila duit ni..hehe..nak tahu pe dia???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
cak..bomm.
cak..bomm
cak..bommm
tadaaaaaaaaaa..
inilah dia..
*
*
*
*
hasil 3 bulan 5 hari berbelogging..walaupun xsmpai beratus-ratus or beribu-ribu income nyer..tp sekurang-kurangnya lepas jugak la belanja  org mkn 1 buku kek Secret resepi tue..hehehe,,thx kpd insan-insan yg yg mengklik nuffnang + membantu sy ke tahap sebegini..tanpa anda..siapa la sy..huhu..without them, i'm zero not hero(erkk ada kaitan ker??:) hopefully pasni syarikat NUFFNANG akan bagi income yg lbh byk lg kt belog halia kentang ni..mula-mula "puluh ringgit" pastu "ratus ringgit" kemudian "ribu ringgit" pulak..amin..da byk2x bru la masyuk nk cash outk..iye x???

skrg ni aku kt umah ayahanda di johor..
rasa heaven nak mamfos r..
rsa cam xnk blk umah sewa kt perak jer..
huhuhu

k hve a nice mood tomolo..

40 ulasan:

iwan_dextrous berkata...

tahniah2..hihihi..leh blanje mkn

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

eh..
boleh jer
tp kne tgu income jd beribu+beribu + berjuta2x dlu k..
hehehe

Hishyamuddin berkata...

ape lgi..jom ah mc'd..blnjeee..haha

AiDa AzRyN berkata...

pssst,jgn lpe blanje kepci ye.. XD

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

hishyamuddin:ok..on jer..tp kne doakn2x sy dpt beribu2x dlu yer..hehe

aida: kepci je ker??hehehe..aida, klu belog ni da capai berjuta2x beribu2x income nyer, bley je sy blnja..hehe

AMMAR YASIR berkata...

Tahniah!! Boleh lah belanja Ammar sekali kan?

qellissa berkata...

belanja akk secret recipe dik..hihihi

Lizzie Yasmin berkata...

banyak jugak tue.... hehehe...

~naddy~ berkata...

wah!!!tahniah, tahniah!~

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

ammar: boleh jer..tp kne doakan sy dpt income dr nuffnagg beribu2x dlu k:)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

qelissa: ok..boleh jer..tp belanja air je ley x??kui3x

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

lizzie: ermm, boley la..walaupun xsmpai seratus lg..hehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

naddy: tenkiu dear

atie berkata...

wow..hebat la ni..80 rggt..atie..skit je ada~

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

atie: alah, 80hengget je atie..nty lelama income atie pn akn jd camni..tp cam biasa ambk msa ckit..saboo naa.hehee

CahayaCintaIlahi berkata...

beshnyee saya tak cecah pun cmtu lagi tahiah ek awak ;)

Wahidah berkata...

wah okay la tu..permulaan yg bgs per..:)

fiq. berkata...

amoh2....
mude lagi ek blog,,, cmner ek nak cek nuff tuw????

aishah berkata...

nice blog=)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

cahayacinta:thx wak..xpe, lme2x nty awk msti dpt camni gak:)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

wahidah: yup..hrp2x lps ni mkin bertambh2x lg.hehehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

fiq: aah..muda lg..sama cam owner belog ni..klu nk cek nuffnang tue just click banner nuffnang tue je pastu msukkn email kita.

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

aishah: terima kasih :)

d_LA berkata...

wahhhhh...banyak tuuuu...bile nak cash out??jom kite cashout bersama-sama..hehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

dla: nak cash out ble jumlah nyer da berbanyak2x..hehe..nty ley enjoy byk2x gak..hehehe

aresaliyana berkata...

wah..byk2.... ley wat side income ni...hehe
aku yg dkat 1taun ni pon xdpt segitu..uhuhu

cik puan akish berkata...

wahhh menariks...

=D

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

aresa: xbyk mne pn..lum smpai rtus2x lg..ko doakan la aku dpt smpi ribu2x yer..hehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

cik pun akish: teng's=)

FaRa HanNaH berkata...

seronok lah byk duet...rawr! ;)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

fara hannah: hehehe..seronok gak tp lg seronok klu awk doakn kita dpt income smpai beribu2x yer..yg tu mmg terlampau seronok klu dpt.hehe

IzwanNie berkata...

thniah awk.. ada tips x nk naikkn inc0me nuff? =)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

izwan: teng's..tips??berblogwalking hari-hari smpai lebam.hehe

Ezay Hadry berkata...

tahniah2..blog ezay pun 3 bulan gak..hehe

http://ezayhadry.blogspot.com/2011/01/2nd-be-3rd-be.html

hamzah ian berkata...

byk tu. aku 3bulan blogging tak sampai 10hinggit pun.. sob2..

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

ezay hardy: eh, sama umur la belog kita..hehehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

hamzah: eh, iye ker?xpe2x, usaha lg

chenta berkata...

memang power betul!

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

chenta: eh, ner ada power,biasa2x jer..huhu

IzwanNie berkata...

haha... sy da nk pengsan bw ne tau... huhu..