*-*

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 21 Disember 2010

Kadang-kadang bukan Selalu pn,

11.35am
21/12/2010
Update ngan keadaan lapo + xmandi lg...walaubagaimana pun, bau itu masih kebauan WANGI tahap level 5 lg..
Mood: Baru pas baek ngan IB..yeaahhh(kami mmg suka,baek+gado, baek+gado, baek+gado, kawen+mati)
Topic: Ada kaitan ckit ngan tajuk tue iaitu cara-cara menghilangkan kepenatan ngan tgk wayang + makan2x ngan adk beradk kandung (al-maklumlah aku ni jnis org yg tamak so aku ada abg angkt, akak angkt, adk angkt, mak angkt, bpk angkt..sumua ada, 1 je aku tade iaitu boipren angkt...klu nk ada gak, mmg kompom kne lempang ngan IB..mau?suda tentu aku tidak mau..)

Waktu otw blk dr KL (20/12/2010) ke umah bonda, kami telah singgah diperhentian yg ckup indah + permai skali iaitu Kluang Mall..(canggih x, tempat R&R bg kitaorg??) adk si kcik beriya-iya sgt nk mkn kepsi ni maka abg + akaknya terpksa melayan kehendak adk kcik yg buat muka comel + menghentak2 kaki utk mkn kepsi (tipu ke x ni??)

Ni sebahagian gambo nyer..ada berjuta2x lemon gambo nyer, aku mls nk bubuh watermark "haliakentang" maka xley diupload..
tgk yer cucu-cucu ku sekalian:

simple je order..
4 burger zinger yg beso gambang tue+ chessy wedges 3+ air milo 1..
knapa air 1?
sbb masing2 dah ada air bancuhan simen, eh bkn, ice blender la(coolblog)..


inilah gambo beger yg gamang + jari yg montok..
korang ada tips nk kurus kn jari x??



ini muka aku yg xley mkn kepsi..(ble mkn ayam2x kepsi automatik trus jd mabuk kepayang)
hanya bley mkn roti beger+sayur2x je,,
kepingan daging ayam di beger xley mkn lalu diberikan kpd budak bwh ini..
p/s: shawl yg ku pakai aku tue bernilai RM2 sahaja..(benar!!) percya x??sbb tue aku kelihatan huduh byk berbanding ari2 biasa:(

inilah muka dak mkn 2 keping daging beger..
tgk bca doa xabis lg,
tgn+mulut da rakus tuk mkn..
tp hati dia baek..
(piz, blk TM kita mkn char kieow tiow k!)

inilah dak kcik yg merengek2x nk mkn kepsi..
adk yg plng bongsu la kata kn..
kdg2 sedikit mnja yg meloyakan tekak..hehehe(gurau je)
dia jugak lah yg membayar kos perbelanjaan akak+abg nyer ketika ini..
awwww, fana sayang adk..
kih2x



ini gambo kakakku.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
eh, tade plk...hehehe...dia xsuka aku letak gambo dia...maka aku kn seorang yg mematuhi prinsip blogger rupawan dermawan + baek atiwan,maka aku xletaklah..hehehe

Terkilan sgt sbb xdpt tgk wayang cite "mak limah blk umah"..huhuhuu...

k bai...
byk cite nk update kt belog ni.
tguuuuu....

23 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

sangat sedap cheezy wedges ituuu
huuuuuuu

AfiQ berkata...

huissh!! gigih makan kepsi.. hahaha.. =D

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

anisa: yup..mmg sdap..satu2 benda yg sy ley mkn kt kepsi..huhuhu

afiq: tau xpe...nk mcD!!!hehehe

. Amiera . berkata...

wei kak limah la...
bile lak tuka jd mak limah ni... hahahahahaha

khairunnisa ♥ berkata...

hoho, cheezy wedges tu saya nak ;)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

amiera: eh??kak limah rupanyer...hehehe

khairunissa:nk???mcmner nk bg yer??da abis la..huhuu

Hidayah Deiya Aledruce berkata...

best plak tgk kepc tu..tgh craving for ayam kepc ni!huhu!

cikCEPET berkata...

adoiii...!!!
ttbe jep ase lapa...
huhueee

:))

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

hidayah: wah, cpat dpt kn segera...hehehhe

cikcepet: hahaha..lapo???jom mkn,

Alynn Notnot berkata...

fulamakkk. aku dah lama xmkn kepsi. T^T

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

iye ke??
pat la g mkn kepsi yer..
hehehehe
pat2x

bantalbucuk berkata...

hehe..ingatkan adik kecik tu berumur lingkungan budak tadika..hehe :D

ninot berkata...

ermmm2 tau lah kaye xley mkn kepsi..layan pizza jer..hakhakhak

♥e'in♥ berkata...

cheesy wedges! e'in mmg gile ngan bnde 2.. huhu..

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

bantalbucuk: hhahaha..xlah, da beso pnjng da adk nyer tue..hehehe

ninot: kah kah kah..wa mmg alah r ngan kepsi2x ni..cam la lu tatau kn2..ggt kang

ve'in: oh, sama la ngan adk saya tue...ley la geng ngan dia ni..hehehe

NUNU EERA berkata...

sedap.. mkn slalu pun xpe.. ;0

qellissa berkata...

pana! terliur akk tgk cheezy wedges tu dik!apsal x ajak akk sekali? sampai hatimu berempat ye xmio ajak akk..huhuhu

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

alah..
akak xikot kitaorg blk..
camne nk blnja??
len kli yer
kui2x

..hizamirahim.. berkata...

tips kuruskan jari ?
korek la hidung.
ahha.
XB

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

korek idung?
berkesan ker?
hehehe

Sha Shakina berkata...

tips cara2 nk kuruskan jari i xthu la babe. hehe. tp tips nk montokkan jari lg i thu. mkn cheezy wedges bnyk2. hehe. gurau je. feveret i cheezy wedges tu. dpt kt i xpk org lain da. hehe.

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

alah, tips montokkn jari xnk la..
sbb jari i mmg da sedia montok2x ni..
huhuuh..ermm, ur feveret sama ngan adk i..
klu bg 10 set pn, dia snngup abis mkn kot
hehhe

Tanpa Nama berkata...

hahaa....aq lpr sgt...hahaa
jgn smpai aq upload pic ko tu..hahaaa