*-*

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 10 Disember 2010

Mau Nuffnang???

Update pas mkn mee sup ayam kg buatan mama...WoWW!! sdp sgt...

rindu nk jd fasi kt adk2x...
aku seorang fasi yg femes disayangi + dikenali ramai;P
 (cam msok dri lam mesin bsuh, pastu putarkn sndr.erkkk!)


Topic: Taip cecepat ni pasal nuffnang..

Smpai skrg masih xjelas lg pasal nuffnang2x ni..
1)Apa tue BE ngan ME???
argghhhh!!
2) Camne nk bg pendapatan nuffang  meningkat2 ni??
grrrrr

k, sape2 yg nk tulun terangkn..terlebih dahulu nk ucpakn terima kasih yer..

bai..
lebiu2x..kah kah kah

14 ulasan:

Sasa Al-Sharif berkata...

bila dapat BE, ramai pembaca masuk, earning pun masuk.
yg kempen biasa tu pulak tunggu org klik iklan barulah income masuk.
ME pulak bila BE dah tak aktif jadi ME la. ME tak dpt apa-apa pun. kempen dari BE dah tamat.

nak dapat BE kena lah ada blog yg trafik jam setiap hari

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

sasa: oh begitu yer..tp still blur2 ni..huhuh
pape pn terima kasih tau

Sha Shakina berkata...

i pon tak fhm gak psl nuffnag ni u. so, tak dpt tlg u la. cuma nk menyibuk je kt comment ni. tak pe kn? haha.

Sasa Al-Sharif berkata...

dengar kata, paling kurang pun dalam seminggu perlu ada pengunjung lebih dari 100 orang tiap hari.

tema blog pun kena ada kaitan dgn iklan komersil tu. mcm cerita hp senang dpt BE henfon. cerita kesihatan selalu dpt BE psl produk kesihatan. byk lg la.

blog pun mesti kemas dan ringan untuk proses loading

ayulunera berkata...

ooo...camtu ke...patutla cari BE tak jumpe2....kne nek trafik dulu upenye....

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

sha: xpe..i lg suka..hehe

sasa: ooo.camtu..teng's yer bgtau..

ayu: ssh kn nk up trafik ni..huhuh

ANATI SOKI berkata...

hehehe.. same goes here! anat pun tak fhm.. :)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

anati: sama la kita..huhuh..tp skrg ni da jelas ckit la pas sasa explain ckit td

♡ Sutera Kasih ♡ berkata...

saya pun samar-samar pasal tu..tp try la godek-godek kt acc nuffnang yg kat bahagian get started tu ada explain everything about nuffnang if x silap..

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

sutera: okie2x.teng's yer bgtau

qellissa berkata...

BE tu buffered earning, while ME tu metered earning..fungsinya sama lah mcm yg sasa terangkan tu dik non..Insyaallah minggu depan kan along tunang? nt akk dtg..hr ahad ye?

WunnyNiwaa berkata...

wah thanks sasa bg info.. tak faham2 pasal nuff ni.. sebab earning tak naik2 :P

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

qelissa: aahm ari ahd minggu dpn...dtg tau kak

wunny: sama la kita,xnek2x pn..huhuhuh

ePL a.ka. ePY berkata...

x paham jugakk!!!
sbb baru jer nak bjinak2 ngann benda nih!


http://akuhidupini.blogspot.com/