*-*

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 30 November 2010

Tips Berkawan

Mood: Lapar...nk mkn tp xnk crik mkanan..nk mkan tue dtg kt mulut sndr..ley camtu? kn besh klu ada robot yg ley membantu melancarkan urusan kehidupan seharian kita..fuh, msti terasa Nikmat!


Topic:  Ucapan Selamat Hari Lahir kepada sahabat tercintaku palin sempena bufday dia
 (29hb 11 1988), tade kne mengena pn ngan title post ni..


yeee, inilah anak manja gadis yg bernama NURUL FAZLIN binti MISROH.
Nama aku plk nur farahana..
so doubel F...
maka kami ada  kimia chemistery (btol xejaan ni?)
jadi kami dah berkawan selama 16tahun...lme woooo!

Palin, baca btol2x apa pana nk taip kt belog ni..org len digalakkan ambk iktibar yer.( pe kena mengena ni?) yg penting aku ngah lapar ni.,
Palin, pana cuma nk cakap beberapa perkara je, palin tahu kn pana xsuka membebal panjang, cuma suka mengikis mintk ko je belannja je..kui2x..
contoh hasil ugutan "belanja"an palin terhadap pana..
ini benda the latest yg palin belanja.
b4 ni, palin da blnja aku KFC, McD, marry brown, kek secret resepi, ayam apek Uncle Bob, pelbagai jenis sup, nasi ayam, nasi tomata, pisang goreng, kuih raya, beger , candy, etc...yg penting kebanyakan hasil belanjaan  yg pana dpt ialah berupa "MAKANAN". sbb utama perkara ini terjadi ialah pana adalah budak kuat mkn

ok, just nk taip:
1. Selamat hari lahir yang ke 22 taun..oit, ang da tua naa..ble mau kawen???
2. Semoga panjang umur dan murah rejeki serta berbahagia selalu. jgn asik berskandal main2 je.haha
3.Semoga per"kawan"an kita kekal smpai cucu, cicit, oneng2x dan generasi seterusnya..(time ni kita da mampui kot)
4. Dan last skali, aku tahu ko nk adiah ni sgt kn2, meh2 aku bg k...nk tgk adiah pe?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
palin nk gps kn2??
aritu duk sbok cite2 kt aku pasal gps.
aku ni dah lah buta cinta IT, ku pikirkan menatang apa la gps tue,
ingtkn sejenis bear2x ke hape, rupa nyer seperti gambo di ats itu.
pana bg adiah gps ni. ambk la tp dlm bentuk gambar je..
itu je yg mampu..klu nk bg the real gps, mmg xmampu la..
tp klu palin nk gak, pana snggup behenti blja pastu crik duit tuk belikan gps ni..
palin nk sgt ker?pana xkisah demi per"kawan"an kita..
tp msti palin xsmpai ati nk wat pana camni,
walaupun palin  gansters + mafia rock ,tp dlm ati palin ada pana kn2..
love u much2x la..hehehe



ok, nah ambik ni!
mmuahh! mmuaah! mmuaah!!
eh, ckup r 3 kali cium2 palin, kang lbh2 palin kata pana "fallen in love" ngn palin plk,,
bhaya tue..berat2x


Alang-alang nk menaip pasal bufday palin ni, aku nk cite pasal @ perihal tentang kami.

kami dah berkawan selama 16taun.
walaupn byk kali berpisah disebabkn aku suka tuko2 sekolah tp persahabatan kami tetap perkasa utuh.
kami suka jd gossip girl.mcm2 cite aku cite kt dia..tp byk cite pasa aku la, sbb aku mmg kepochi ckit..
dia tukang dengar + tukang gelak2x..cian dia kn, tp dia salu ckp "eh, cite la lg, cite lg"
mmg kompom aku akn bercite2x smpai mama aku call ckp " da xreti nk blk umah sndr ke @ kamu da sesat ke nk blk umah sndr ni?" pas mama aku sound, kompom aku blk trus walaupn cite aku kt palin xabis lg..
lg, lg cite tue akan jd cite tergantung kn lin, kn2..

bg aku, palin ni seoarang sahabat yg baek + memahami aku + byk tlng aku..
dia jgk byk bg sokongan yg padu + manpan kt aku.
walaupn dia da keja dan aku masih belaja, dia tetap nk ber kwn nagn dak pokai cam aku ni..
dia mmg salu bwk aku jengjalan ngan keta bibah. pastu aku cuma bwk dri + IC je aw..
yg len-len tue ditanggung oleh dia..bkn aku kedekot nk blnja dia, tp dah mmg aku pokai, nk wat camne kn2x..tp mama aku salu  ckp "nak, kalu kamu keja nty, jgn lupakan si "palin" tue".
kompom la aku xlupakan dia..aku akn bls jasa2 dia tue k..
korang + palin kne doakan pana dpt kwen cpat ngan org kaya jd cikgu yg berwibawa..
nty bley la ku balas jasa-jasa palin wlaupn aku tahu jasa dia ni tak ternilai ngan wang hengget.

'
percaya x, klu aku ckp, aku xpenah gado2x ngan dia?
percaya la yer, sbb klu korang xcya aku bg kentot ni kang,,
elak msuk ICU je pas dpt kentut aku ni..
hahaha..
eh, mmg btol la,
kami xpenah gado..sbb aku jnis org yg xambk port r klu apa-apa terjadi.
dan dia plak jnis gonjeng2x senget2x ckit.
so mmg xley gado2 la..
so palin, pana harap kita dpt kekalkan "keamanan" kita ni smpai ble2x ok.

ok, tue je nk taip..
once again, hupy bufday for her..
tenkiu for reading..
babao babai.

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sok aq pulk....piza aq....hahaaa

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

Tanpa Nama berkata aka Adik aku "si apiz"
: okie2x..aku xlupa la.

eLLa berkata...

sweeetttooo;)

zatie berkata...

sooo tacing2...
hehehehe...
besh2!
sy plak cbuk menelaah belog awk neh...
*_^

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

ella: sweet cam kamu=)

zatie: teng's. hehehe...dah2 g menelaah buku sne..

momochan berkata...

anda ditag

http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/intereting-blog-award-from-zati.html

:)