*-*

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 15 November 2010

Selamat Hari Lahir.............sayang!

Topic: Ucapan Bufday Kepada Sayangku, my beloved lil sister..adeq.

         Happy belated bufday yer gegurl
(13hb November 1991)
keterangan pic: inilah dia adk aku yg gempeng
lokasi: Uum
ni msa ari pendaftraan msuk u
msa ni muka ngah happy tp ble kitaorg nk blk,
mula tue tunjuk muka monyok2


P/s: 
1. Maaf sbb lmbt post entry pasal kamu ni..ptot nyer msa tarikh bufday kamu, sy post tp kamu tahu kn kte berada di mana ketika itu..
2. Kakakmu ini tiada wet nk beli adiah yg mahal2 cam macbook, kasut guess, baju GAP tuk kamu..tapi..tapi..tapi akak ada sumthing yg lebih bernilai sumua tue..nak tahu pe dia?
jeng.
jeng
jeng.
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$
$

best x? sy bg video kucing ley nyanyi lagu bufday tau..
salu manusia je yg ley nyanyi, ni menatang tau yg nyanyi..

ok, sempena bufday kamu ini, 
sy nk ckp mcm2 ni..
ley dikategorikan sebgai membebel2..
msti baca smpai abis tau..(ditujukan tuk ko, adeq!)



keterangan pic: ko ambk gambo, aku suka selit menyelit..
hahaha..
ni waktu raya taun 2010.

- selamat hari lahir yg ke 19..aku ingtkn ko da 2*, rupa nyer belas2 lg..huhuhu

- selamat menyelamat tuk jadi dak baek + disayangi ramai

- semoga panjang umur dan murah rezeki

- semoga kehidupan kamu dirahmati Allah

- semoga menjadi pelajar cemerlang yg boleh membanggakn ayah + mama..kamu tahu kn, kamu adalah harapan mereka

- senyum selalu, jgn wat muka masyam2x nty xcomei;p..xmo wat muka monyok2x cam tin sardin kemek k

- pape pn aku nk ucapkan terima kasih bebanyak kt ko sbb:
1. jadi adk kandug perempuan aku walaupn aku byk adk angkt len tp aku tetap syg ko lbh ckit;p
2. temankn aku g mne2 je termasuklah teman aku g sopin2x, g jengjalan ngn mbr, g umah cikgu, g kdai, g ttup reban ayam, g tandas mlm2, g selimutkan keta, g dating.
3 sudi jadi pendengar gosiip2 aku + layan cekadak2x aku
4 kdg2 ko gsok kn bju + tudung aku klu aku nk g mne2..yg ni aku galakkan ko buat cam rutin harian ko yer..
5. tlng wat kn keja sekolah yg ada melibatkn BI2x ni..al-maklum la akak ko ni muet band 0.5 je..ko kn muet band 6 kn2
6. tolong gorengkn telo,wat kn maggie,  tlng potongkn buah tuk aku mkn2
7.tlng cuci pinggan aku pas aku abis mkn
8. tlng bg support kt aku time aku sdey ka, gembira ka, yg penting support ko tue amat membantu wlaupn dengan hanya dengan kata2 shja.
9. tlng belikan brng2 yg aku nk pkai + nk guna..
10. terima ksh sbb simpan rahsia2 aku dr famili kte..kikiki
11. terima kasih sbb sudi kongsi brng2x, pakaian ngan aku..well, kte sama saiz kn2 wlaupn ko gempeng sgt
12. terima kasih gak sbb sudi belanja2 aku..belanja minum air sdp2x, blnja mkn2 wlaupn hanya roti rm0.50 tp aku sgt menghargainya.
13. byk lg ko da wat + tolong aku tp setakat ni je aku nk taip...terlebih dahulu ucapan JUTAAN terima kasih kt ko dr aku atas apa yg ko da buat + bakal buat tuk aku akan dtg nty;p

- nty ko da jd akauntan,
1.jgn lupa aku, ayah, mama, along, apiz, akak tau
2.jgn sombong2 ngan aku..berani la sombng ngn aku, aku sepak ko nty!
3. klu bley, tiap2 pas dpt gaji, belnja mkn sdp2x
4. Hadiahkn aku nikon D700 klu gaji ko da byk mcm mak ita.

ko n aku..
keterangan pic: men tngkp2 gambo msa tgu keta ayh kt workshop


aku n ko lg..
keterangan pic: gamb raya taun 2010..
lighting terlebih sgt..muka aku da cam tepong gomak daa

yg perting, aku sayang sayang ko k, adeq!

k r, tue aku nk ckp..
babai..


18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

perghh.. kakak yg kaki buli ko nih..hahaha
untung adik ko pompuan pa'an..
klu adik laki aku..
harammmmmmm nk buat sume tu..huhuhu
tp yg part sipan rhsie tu slaloo.. hahahaha..

hepy belated bufday tok adik ko..^_-

- NurShahira Muharam -

Tanpa Nama berkata...

ye la 2...ko mmg pandai bodek n mmujuk...hahahaha.....

AiDa AzRyN berkata...

Happy birthday to her~ ;)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

Nurshahira Muharam: ermm, ada pompuan mmg kne camni..hahaha.klu adk laki aku tue, dia yg duk buli aku jer..huhuhu

Tanpa Nama: hahaha..itulah senjata aku selama ni..

aida azryn: okie2x, nty i ckp kt dia

Tanpa Nama berkata...

jaat2x..
hahaha

Sasa Al-Sharif berkata...

adik tapi nmpk macam kembar aja. lalu dengan eksaited aku membaca entri ni untuk mengenalpasti

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

kembar?
isy, tade la..
dah kami 1 ibu 1 bapa, mmg la nmpk seiras..
hehehe..
btw teng's coz bca entry ini;)

Sasa Al-Sharif berkata...

sama saiz jgk. tu pasal mcm kembar. pic kedua dan ketiga sangat seiras spt kembar :)

biskut berkata...

nak turut ucapkan selamat hari ulangtahun jugak kat adeq.

Hunny berkata...

dua-dua lawa..:P

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

sasa: kembar xsma umor..hehehe

biskut: okie, nty sy smpai kn..

hunny: teng's:)

Nurulbadiah Lai berkata...

comey je due2..happy belated besday to her too

Nurulbadiah Lai berkata...

happy belated besday to her..
cun2

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

sis nurulbadiah lai: akak lg comey +shantek..sy suka:)

athirahMedan berkata...

comel kucing tu ;)

byw, Happy birthday to her ;)

ChiKeDees berkata...

happy untuk kalian semua gak ye...i dah polo gaks

aref seven berkata...

Ckap nak join KEMPEN panas berapi…jom join KEMPEN :parking blog kawan-kawan…panas2 ..http://mencariisteri.blogspot.com/2010/11/kempen-jom-parking-di-blog-kawan-kawan.html

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

athirah:kiut kn2 cat tue;)

chickdees: teng;s yer

aref: jap g, aku jengah2 k