*-*

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 12 November 2010

Petua untuk Mudah Tidur pada Waktu Malam-malam hari

Topic: Tips  tuk mudah tdo dr Halia Kentang

Okie, aku ada satu lagu yg mudah korang nk tdo setelah mata korang xmau lelap2 jgk time tengah mlm..Lagu ni aku dpt + tahu setelah diperkenalkn oleh  Cik Hana. Crdt & teng's to cik muda ini..

Oleh yg demikian , just layan jelah yer. 


ok, aku sgt suka lgu ni..
korang suka x?
xsuka, buat2 suka okie, tlng la jaga ati & perasaan owner belog ni!
hehehe

k r, babai.
mahu tdo..
dlu msa kcik2x cita2x aku nk jd mcm gambo di atas..
put3 ayu2x
swit je kn2x..
dia tdo dengan keadaan yg cntik pastu dtg putera ensem kiss2x dia,
trus dia sedar..
oh hebatnyer kuasa cinta chanduri..
kakaka..

3 ulasan:

abma berkata...

tadi baru je nak tertidur...dengar lagu ni terus celik balik....

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

la, trus celik???
fuh! xberkesan la ea lgu ni??
maap yr

YOUsoF berkata...

hehe thanx for the info ;D