*-*

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 27 November 2010

Nuffnang

Mood:  Arini aku happy..jom g KL! (pe kne mengena ni?)


muka aku hepi2x ni..
ada org kata xsesuai ea aku pkai kaler merah+itam ni?
nmpk huduh sgt ker??
huhuhu.





Topic: Kehilangan Sumber rejeki iaitu earnings nuffnang..



inilah logo nuffnang kpd barang siapa yg tidak mengenalinya.
chopp: tp kt logo sebenar nuffnang xde tanda nama "halia kentang" tau..
aku saje je menambah kunun2x gambo itu hak milik aku.ngeh3x..

walaupun arini mood aku hepi  tp sebenarnya ada kesedihan di dalamnya...
MyEm0.Com
aku telah kehilangan lbh kurang 4hengget dlm eranings nuffnang aku. Salu nyer tgk cam jumlah pendapatan tue cam biasa, skali lg aku check  telah berkurangan..huk3x..camne ley berkurangan yer?? incik nuffnang da mula menci2 aku ker??? sdey woo..sdey..sdey..aku tahu bg korang yg kaya or beruang berwang, nilai 4hengget ni xbawak erti apa-apa bg korang kn2..tp aku?? sgt bererti bai..sgt sgt bererti..iyelah mybe sbb aku dilahirkan bkn dari golongan aristokrat, bangsawan, kaya maya, so mama ayah aku telah mengajar nilai 10sen  dengan begitu teliti..tanpa 10 sen, xckup wet rm1 itu..

baru-baru ni aku ter"hilang" kn (xsengaja ok) rm10 msa g pasar malam..tatau camne ner ley ilang, mybe aku selok2 kocek suar, wet rm10 tue pn ngan rela hatinya mencicirkan dri nyer..menci tau..tp nk wat camne kn, da xde rejeki kata kn..redha + pasrah jela..harap2x ada rejeki yg baru..(eh, cite ni mama aku xley tahu, kang klu tahu, ada kang yg kne bebelan ceramah free.)

harapan aku: moga2 incik nuffnang xmenci-menci aku lg..moga2 dia tambh2 rejeki aku lg..amin..eh, xlupa jgk kpd peng"klik" nuffnang aku tue.teng's yer..aku pn suka klik2x nuffnang org len aw..tulun menulun amalan mulia:)

k, mau mandi.babai.
MyEm0.Com

17 ulasan:

huϟna™ berkata...

siannye..
duet ilang...
redo jelaa..hee
:D

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

ngah meredo kn dri ni..
huhuhuhu..
cian kn.

farhah adeli berkata...

peduli apa orang kata merah ng hitam huduh. maybe dia x reti cantik2. haha.

seriously merah ng hitam the best combination ever. everyone looks great wearing it. =)

♥..cik_mas..♥ berkata...

dear...yg penting konfiden k...jgn dgr ckp org len huduh..ntah2 org 2 x ske awk lawa2 kot...

pasal BE tu..mas jadik gak..ade gak org lain yg jadi...nuffnang ade mslh kira2 rasenya...kalo x silap la..

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

farhah+ cik mas:
eh, org tue tade la ckp huduh, dia cuma ckp kureng sesuai jer..huhuhu..
okie, btol tue yg penting confident kn2..
teng's bg semngt..
hehehe

AiDa AzRyN berkata...

mn de huduh?ok je kale merah ngan itam.. :) kamu comel! :)

Lienda_Lyn berkata...

aku tgk ok ja ko pkai tdung ni..

qellissa berkata...

lah, camne leh ilang 4 hengget? 4 hengget tu klu belanja akk jambu 88 dpt 8 ketul tau farhana..hihihi

azaliahjsalleh berkata...

merah itam nampak gojes laaaaaaaaa =)
saba ye
x de rezki namanya

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

aida: kamu pn comel gak:)

linda: ko mmg penyokong aku la..aku syg ko lbh:)

qellissa: tatau la kak, camne ley ilang.syg kn2

azaliah:nmpk gojes ea?nk pkai lg la camni..hehhe

eLLa berkata...

okay per merah hitam..

eLLa berkata...

knape halia kentang..hehe

Sasa Al-Sharif berkata...

alahai.. bukan rezeki. benda camtu tak payah fikir sangat pun. hehe.. rezeki di mana2.. idea yg buat aku selalu pokai.. hehe..

yalah, belanja sepuas hati, entah esok aku masih ada di dunia ni aku tak tau

rainbowskittle berkata...

cantik je pakai hitam merah . i loike :)

nuff tgh prob skrg , nnt ok balik la kot.

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

sasa: yup..btol tue..rejeki ada kt mne2 kn2

rainbow: ooo, dia ngah problem ea?ptot la jd camni

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

ella: plh nama halia kentang sbb best kot.heheh

Lady Shana Sweet berkata...

kite pon suker klik2 nuffnang... ;) follow u..