*-*

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 1 Januari 2011

Peringatan Buat Diri Sendiri..

8.39am...1 pagi di tahun baru..
p/s: jgn tertipu ngan gambo ini..
kulit aku berwarna kelabu asam shaja, ini lighting terlebih je..*serius*

perghhh, aku bangun pagi2x semata-mata ngadap belog??Erkkk, btol ker??eh,xbtol itu..aku bangun pagi sebab hari ini kan da masok tahun baru, 2011..bai2x 2010!! harap kita kita berjumpa lg...(bole jumpa lg ke??, biasa lah dak tdo 3jam suku mmg mamai2x lg)..Welcome 2011 to my life..

Memandangkan ini entry syok sendiri + tidak mengharapkan belas ihsan org len membacanya maka entry ini oleh dinamakan "bebelan @ leteran Halia Kentang tuk diri sendiri"(eh, cakap sorang2x?? gilak ke apo ni??) xpe2x aku da biasa da ckp sorang2x sbb aku kn ada 1 mulut tp asik berbunyi-bunyian sahaja smpai org len pn nek meluat/muntah2x/loya2x/sentap mendengarnyer + diaorg smpai tatau nk bg respons apa kt aku bila aku start buka mulut...

Harapan Halia Kentang 2011 bak setinggi gunung ledang..(xnk pilih gunung yg tinggi2x sbb kat gunung ledang ada puteri gunung ledang, kt gunung kinabalu ada xputeri??tade kn2x..)
Azam Realiti:
1. Nak jadi ank baek + beriman..(tp nakal2x ckit tue kira halal jelah yer ma yah;p)
2. Nak result pngs sem 6 lg baek dr sem 5..(xmo EDU cam sem 5)
3. Nak setia ngan IB je.cewwahh..so kpd jejaka diluo sne, jgn la wat sy smpai terngorat anda..iyelah, xkn lah diaorg nk usha aku kn2x, i know who am i..huhuhu(eh, bufday dia mkin hampir, nk bg pe yer??)
4. Nak jadi penjimat cermat..(yg ni mmg dr aku kcik2x smpai beso, azam ni msti ada..sbb apa msti ada?? sbb xtertunai2x smpai skrg? ble nk tunai??asik utang je kn2x..

amin..mudah-mudahan semuanyer tercapai..amin..

Azam Angan-angan Bini Mat Jenin + Bisikan syaaiiton
1. Nak jadi kaya..(mne tahu, termenang cabutan bertuah mendapat RM1juta ker??..kayo mak!! trus upah admin blog)
2. Nak jadi cantik+kurus lurus (pompuan oh pompuan,)ni supaya pakwe  tak kenyit2x mata ngan org len r..pastu tak tinggalkan aku..
3. Nak bawak keta g tempat study..tp kne tgu Along aku dpt gaji beriban-liban pastu dia beli keta baru pastu dia passing keta lme dia kt aku..ngeh2x..tp cam mustahil kot..dia nak kawen ni..byk pkai wet tue..aku terpksa pilih nk keta ke atau nak anak sedara baru?? benda mati @ benda hidup??arghhh, mencii nyer..

yg ni kalu tercapai, memang tatau la nak cakap..yg penting, i blnja u'oll mkn la..

xnak r tulis panjang2x..cukup setakat ini sahaja aku ley pikir...aku perlukan masa 9jam tuk tdo bagi mendapatkan diri ku yg geliga tue..


k bai2x..

20 ulasan:

hasrulwahid berkata...

selamat tahun baru. *huh boring LOL

AiDa AzRyN berkata...

Haaa.. same la.. nak jadi kaya gak nih.. BD

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

selamat tahun baru gak..
pe yg boring??
dah2x klu boring, bwk2x ngaji yer..

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

aida: oh, mau jadik org kaya gak ea??
mudah-mudahan tercapai kn2.amin

khaifaiz berkata...

Slmt Thn Baru...... Sedang menanti utk dibelanja oleh cik halia kentang

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

khaifaiz: doa2 kn sy jd kaya cpat k:)

dak eina berkata...

selamat tahun baru jugak awak...thnx sudi singgah blog dak eina :))

ANATI SOKI berkata...

happy new year!! anat punyer azam last year piun tak lngsai lg. so, this year.. nk smbung je azam last year.. ngehehehe

Yana Rashid berkata...

hepi new year HK,cik paan,ana tomok,hehe ;)
semoga tahun yg baru ni tecapai segala azam yang realiti mahupun yang bini jenin punye.comel jeh yg azam bini mat jenin tu.suka nok :DD

Cik Akma berkata...

happy new yearr halia kentang! :)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

dak eina:most welkem dear=)

anati: la, kita sama la..smbung azam thun je.hehehe

yana: ana tomok??eee, cik yana..ggt kang..hehehe..okie2x..amin, mudah-mudahan tercapai kn2x

cik akma: okie, thx laling:)

DuniakuAbstrak berkata...

rata2 aku tgok azam baru masing2 mesti ada terselit nak kaya..haha

kakchik@ella berkata...

adik, selamat tahun baru. moga sume impian terlaksana ye.

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

dunia: hahahah...sbb xkaya la, nk jd kaya ni..hehehe

kakchik: amin...thx sis

Amirrah Zawani berkata...

happy new year..
semoga tahun ni lebih mberi kegembiraan :)

Siti Nur Amirah berkata...

selamat tahun baru..;)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

amirrah + amira: terima kasih yer..

iedchan berkata...

selamat tahun baru...hehe..kentang? suke makan kentang ye.. :P..folo u

Fxysche Nas berkata...

azam realiti yg no 3 tu kena iklankn...
baru bf rsa selamaattttttt..hehehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

iedchan: thx folo me..aah, suka kentang nagn halia..heheh

fxysche: hahaha...nk kne iklankn??ley thn jgk idea ni..hehe