*-*

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 20 Januari 2011

Terperangkap di jamban kongkang

Click to get cool Animations for your MySpace profile

pastu cik Lily + cik Ninot + Cik Gigi gelak2x kn..aku senyum jelah:)



16 ulasan:

iwan_dextrous berkata...

hihihi...dahsyat pengalaman tu kn

najwa's berkata...

hehe sadis tul. tapi, henpon aku dah byk kali terjun lubang toilet! (>_<)

atie berkata...

hahah..lawak..eh..i pun pernah terperangkap dl toilet..tp waktu sekolah rendah dl kt opis my mom..i panjat n terjun..hoho..mmg suka panjat2..hehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

iwan: mmg dasat..sumpah, xnk la lalui nyer lg..ckup la sekali sahaja seumur idup..huhuh

najwa: la, iye ker??cian nyer..tp penting tau tepon bimbit ni..

atie: wah,sebaek ada skill panjat memanjat..i ni langsung tatau pape..tahu nak panik + nanges je..huhu

Lily Al-Jamilullail berkata...

heheheheee...sorry la kwn, aku betol2 siyes xdgr lgsung pekikan ko tu..adoiyaiii..patot r lame aku nunggu ko + bace mjlh kt kdai tu..igtkn pgsan ke hape, sorrryyyyy :)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

huhuhu
sdey i tau.
tp xpelah..benda da lps...
seriusly, hari ini mmg kurang baek tuk sy..huhu
mcm2 terjadi..

Lily Al-Jamilullail berkata...

sabo ajela erk..esuk g jln2 huhu

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

yeahhhh!!
jalan2x tanpa ada pkai bju cantik2x..huhu
wak, suk xnk bwk bby awk ker?

Lily Al-Jamilullail berkata...

tawu xde..sok sempat x nk g shopping2x?? ehehe..

sy nk bwk bby tu..tp tmpt letak bby nye tu beso..xsesuai dgn sy T___T

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

tatau la yang..
tp nk gak jalan2x cuci mata dengan bju+ ksut2x ni..hehe
aah la, beg bby awk beso..huhu

AiDa AzRyN berkata...

Fuh! pengalaman yg xdpt dilupakan.. XD

cik miera berkata...

ish, mesti ada yg wat jaat ni..huhu..cian nye

O'gosh berkata...

haha..penah gak ada pengalaman macam ni..tapi bukan terkunci....tapi dikunci oleh nenek yang dah tua nyanyuk dan xle nampak benda suis ke kunci selak nih...ngeri woo...nak2 kalu toilet tu x best...

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

aida: tau xpe..smpai tua akan diingati ni..huhuhu

cik miera:ntah la wak,sadis tol keadaan sy ni..huhu

o'gosh: erkkk, bhaya nyer..sebaek berjaya awk selamat..btol2x, klu terperangkap kt toilet yg heaven2 ckit, xpelah jgk kn, ni tidak.toilet cam R$^^$*$#@$..huhuhu

Yana Rashid berkata...

ahahaha,mesti kene cerite kat anak cucu cicit pengalaman ni ;)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

hahaha
pengalaman yg memalukan..
xnk la cite2x kt mereka2x
hehehe