*-*

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 17 Januari 2011

Kembali ke penderitaan Sementara,,

Tarikh Peristiwa: 2/1/2011 (tgk2x, cer cite da lapuk, bru nak taip kt belog..al-maklum lah aku bz menguruskan ank2x masuk sekolah..Erkkk, bukan2x..bz memulakan semester baru ..kui2x

Tajuk entry memang sangat kena ngan cer cite ni..Penderitaan yg dimaksudkan ialah aku kena masuk sem baru, wat aseimen bebanyak, wat pembentangan depan kengkwan, pikir tesis, mantapkan dri sebelum g pratikum..arghhh..bebanyak r kena wat..hopefully, dapat aku dapat tempuh /hadapi ngan jayanya..amin

Port yang aku + kengkawan salu berpoya2x diri sebelum sampai ke tanjong malim.
TS atau Berjaya Times Square..eh, btol kn nama tempat ni??
alah, tempat yg dekat2x ngan jalan hang tuah tue..aku pn xpasti r nama jalan ni;p

Dalam TS tue ada pokok beso2x + byk bola2x cinta atau dikenali ngan pokok krimas..agak cantik jgk la hiasan nyer (jaga hati org2x yg suda bersusah payah buat menatang ni).

Teman-teman Balik Kg..
Masa ni ngah beratur berdayung2x kt McD..Time aku nak mkn McD ni, sumua org sbok2x nak mkn gak..da jd ramai + sesak + tade tmpt duduk kt McD..hadoiii..(azam baru: xnak mkn fastfood tp time ni terpksa mkn ni)

Ika, Sha, Hana, Halia Kentang, Mima(tukang ambik gambo)
Memandangkan aku suda menjadi pewoot rakrasa maka perlu membeli banyak makanan bagi menampung pewoot yg ada setiap masa..siap bawak bekal lg tue..

Mulai hari ini, aku nak post 1 hari, 1 entry,..(bley ker???erkk)
Mulai hari ini, aku nak kawal pewoot rakrasa ni dr memakan makanan selalu..(alahai,napsu2x)
Mulai hari ini gak, aku nak wat keja EDU, pkr pasal tesis, pkr pasal pratikum..(no heaven2x day lg yer, halia kentang)Mudah-mudahan aku dpt result A tuk markah EDU sem 6 ni, A tuk markah tesis aku, A tuk markah pratikum aku...Amin~~

k, thx 4 reading
bai..hve a gud day:)

8 ulasan:

O'gosh berkata...

Mudah2an berjaya la hendaknya

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

amin...
mudah-mudahan tuhan makbulkan permintaan sy ini:)

Sasa Al-Sharif berkata...

tumpukan perhatian kepada perkara yg utama dulu. aku jgk dah kurang berbloging. asyik main blog mcm pelik ja kehidupan

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

aah..
ko jarang2x post entry baru..
ermm, ngah tumpu mne yg utama dlu ni
hehee

cikpepel berkata...

subjek EDU senang ajek.. tp wat tesis agak fenin kpala..bagai di bom rasanya..

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

iye ker?
sy rasa dua2x cam ssh
huhuhu
tulun3x

ieqa berkata...

Selamat menjalani hari-hari yang busy! ^^

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

oh tidak!!!
hehehe
tp harap2x sy dpt lalui ari2x busy ini dengan sebuah kejayaan..
amin:)