*-*

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 30 Oktober 2010

Sekali lg aku Jatuh CINTA...oh.kecurangan Cinta!

iye..
aku mengakui aku mudah jatuh cinta..
aku sedar bahawa dri ku ini senang tuk jatuh cinta...
ooh JATUH! ooh CINTA!
kenapa korang berdua mudah hadir dlm kehidupan ku?

incik bhagia,
sila maap kn sy sbb sy suda jatuh cinta ngan yg laen.
sy xberniat tuk wat camtu
tp apakan daya, sy xmampu menolaknya malah perasaan itu semakin menarik2x+ meluap2x+ merakus2x dlm dri ini..

aku jatuh cinta dengan....
jeng..
jeng..
jeng.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TEATER....=)


date: 28hb Oktober 2010
venue: Panggung Budaya UP*I
Held: Teater "Kerana Bunga"
Tiket: RM2.00
Anjuran: Pelajar minor teater&seni + Ko-K 




Itulah mklumt yg lengkap tentang si dia yg aku g tgk + tonton..
First time tgk si dia, aku trus jatuh cinta..
mula2 msa nk msok tuk tgk si dia, muka mmg excited gler2x bambang tahap kerajaan langit.(bkn kerjaan ayah PIn okie)

Sinopsis cherita nyer:
Puteri Bongsu telah lahir ngn muka yg cacat..Oleh kerna itu, adk beradk nyer tidak mahu berkawan+bermain+ dengannya..Pd 1 ari, dia terdengar akan cerita bhwa terdapat BUNGA sakit yg boleh menjadikan seseorang itu cantik. Lantaran itu, dia memujuk ayahanda supaya mengizinkan nya trun ke bumi tuk mengambil BUNGA sakit itu. Dek kerna kedegilan+kemahuan nyer tuk jd gojes, dia telah curik2 tuk trun ke bumi..Dlm msa yg sme ahli sihir yg memiliki BUNGA ini telah menjampi2 agar BUNGA ini tidak jd sakiti lg malah ia akn mengakibatkn seseorang itu jd huduh lg...ok, ending cite ni, puteri bongsu sedr bhwa kecantikan itu bukan la segala-gala nyer....

Nk tahu lbh lanjut tonton la sndr;p
meh kita check it out gambar yg ada ini..
layan~ ~



suasana b4 si dia dipertonton kn

geng2 chak lem pong (ejaan nyer btol ke? hentam sja la labu)


pemuzik2 latar

seat yg ke **..syok tol, dpt duk tempt strategi..


gambar kami lg

teman sebucuk, eh teman sewangi yg menemani kuu..


persiapan terakhir b4 si dia muncul

diaorg mmg hebat!

si dia da bermula


gembira pas dpt tgk si dia


nyanyi2x + mmg super double BESH!

pokok2x yg menari...

nyanyian..

pari2 comei..rsa nk ggt2x je.

pur3 bongsu wif akak2 yg jaat sbb xmo kwn ngan nyer

ahli sihir yg kelihatan sperti drakula..( aku ketawa terbahak2 ketika agenda ini dipertontonkan)
kah kah kah..
ko mmg lwak r dow!
bunga sakit di jampi2 oleh ahli sihir


pu3 wif ahli shir

muka kne tgu coz nk ambk gambo ngn pelakon2x..

pnggil2x lg pelakon tuk men tngkp pic bersama2x tp mcm biasa la terpksa kne tgu giliran..huhuhu
(klu farid kamil yg berlakon, kompom mmg smpai suda xdpt ambk gambo dengannya.)
tp bila pelakon yg nak nek cipta nama, sng je..
tgk pic bawh ni
-
0
-
0
-
0

slh 1 punca2x aku g tgk teater adalah sbb si pari2x yg cute miut ni..
( dia adlh classmate aku, oleh itu aku bersemngt + terpksa bg support dpn, belakang, kiri, kanan kt beliau)



cik gg + pari2x comei


cik biq ngn pari2 comei...

okie...abis cite...

well done to all of u..
coz making theater "curze flower" look's great + super besh..
amat berbaloi-baloi la aku dtg + jatuh cinta ngn teater..


para pelakon-pelakon..



p/s: si dia dlm penulisan di atas merujuk kpd "taeter"..


okie, aku nk nyanyi ckit lgu yg dibuat sempena tajuk teater ni...

aku cantik,
ko huduh..
aku cantik..
ko huduh..
    lalalalala ~ ~ ~

babai

2 ulasan:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS berkata...

mekasih sbb dtg yeeer.. :-)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

sama2x..
len kli, wat la lg yer..
suka la tgk korang men lakon2 ni;)